Mooie bungalow met 3 slaapkamers op een rustige locatie

Op een van de mooiste locaties van bungalowpark Bavelds Dennen gelegen luxe Bungalow met drie slaapkamers, sauna-pod, ruime overstek, inpandige berging en parkeerplek op eigen terrein. Gelegen  op een zeer ruime kavel. Het is hier optimaal genieten van rust, ruimte en natuur!

Indeling: entree met hal, toilet v.v. wandcloset, woonkamer met open keuken v.v. koelkast, combi magnetron, gaskookplaat, wazemkap en vaatwasser, slaapkamer 1 , slaapkamer 2, slaapkamer 3 en badkamer v.v. douche en wastafel.

Bijgebouw: sauna, inpandige berging met CV ketel en tuinhuis.

Afstanden auto: Enschede 29 km circa 30 min, Oldenzaal 10 km circa 10 minuten, Nordhorn Duitsland 10km circa 15 minuten.

Bijzonderheden:

– Per direct beschikbaar.

– Inschrijven gemeente mogelijk.

– Excl. GWL.

– 1 Maand borg.

On one of the most beautiful locations of bungalow park Bavelds Dennen located luxury Bungalow with three bedrooms, sauna pod, spacious overhang, indoor storage and parking on site. Located on a very spacious lot. Here you can fully enjoy peace, space and nature!

Layout: entrance hall, toilet for toilet, living room with open kitchen for example, fridge, microwave, gas hob, hood and dishwasher, bedroom 1, bedroom 2, bedroom 3 and bathroom with shower and sink.

Outbuilding: sauna, storage room with boiler and garden house.

Distances by car: Enschede 29 km approx. 30 min, Oldenzaal 10 km approx. 10 minutes, Nordhorn Germany 10 km approx. 15 minutes.

Particularities:

– Available immediately.

– Enrollment municipality possible.

– Excl. GWL.

– 1 month deposit.

Postcode: 7591 NR
Grootte m2: 58
Bouwjaar: 2000
Minimale prijs: 895
Gemeubileerd