Project Description

Deze vrijstaande recreatiewoning is gelegen in een prachtig natuurgebied in Haarle, nabij Ootmarsum. Een schitterende locatie in een natuurrijke omgeving. Het Twentse glooiende landschap biedt prachtige wandel- en fietsroutes en natuurgebieden het Springendal en Mosbeek bij Vasse zijn op slechts enkele kilometers afstand gelegen.

 

Indeling recreatiewoning:
Entree, hal met toilet. De knusse keuken bevat een koelkast, gasstel en diverse authentieke elementen, zoals een natuursteen aanrechtblad met een tegeltjes spoelbak en een mooie inbouwkast die past bij de stijl van de woning. De sfeervolle woonkamer is voorzien van vakwerk met schoonmetselwerk, een serre met terrasdeuren en een prachtige schouw met gashaard. Twee slaapkamers met een douche met wastafel die vanuit beide slaapkamers te bereiken is.

Details:
De kleine ruitjes, de prachtige rood/witte luikjes met een harten uitsparing en de windveren met een bijzonder patroon karakteriseren dit ‘Hans en Grietje huis’. Extra opbergruimte is mogelijk in de schuur. De woning is gesitueerd in een schitterende omgeving met pittoreske plaatsjes als Tubbergen, Ootmarsum en Vasse op steenworp afstand gelegen.

 

Bijzonderheden:

– Per 1 december beschikbaar;
– Excl. Gas/water/electra;

– Waarborgsom van 1 maand huur;

– Ook te huur als tweede woning om de rust te vinden in de omgeving.

123Wonen Twente treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar.