Enschede is een ideale stad om uw huis te verhuren. Het levendige hart, de unieke plek en veelzijdige gezichten maken het een geliefde plaats om te wonen. Enschede bouwt letterlijk en figuurlijk aan de toekomst: door haar vooraanstaande rol op het gebied van innovatie en kennis zal Enschede in 2020 als kennisstad bekend staan. Dit maakt het ook een aantrekkelijke stad voor expats! Hoe kunt u uw huis in het mooie Enschede verhuren? Simpel: samen met ons!

Onze werkwijze

Huis verhuren Enschede heeft veel ervaring met de verhuur van woningen, kamers, appartementen en studio’s. Wij verhuren woningen voor bepaalde of onbepaalde tijd, in verschillende prijsklassen en met diverse oppervlaktes. Een goede kans dus dat uw woning hier ook tussen past! Dankzij veel ervaring met de lokale woningmarkt weten wij precies hoe we uw huis optimaal kunnen aanbieden. We zorgen voor een uitgebreide marketingstrategie, door het plaatsen van uw woning op diverse websites voor woningzoekenden. Moderne marketing is ons uitgangspunt! Een potentiele huurder wordt bij ons altijd zorgvuldig gescreend op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Daarnaast stellen wij een degelijk huurcontract op en zijn we aanwezig bij een inspectie en de sleuteloverdracht. Daarna kan de zorgeloze verhuurperiode beginnen!

Uw woning aanbieden

U kunt uw woning in Enschede bij ons aanbieden, maar ook in haar omgeving helpen wij bij het verhuren van uw huis. Denk hierbij aan Hengelo, Oldenzaal, Almelo of Haaksbergen. Vul het formulier in waarbij u zoveel mogelijk informatie over uw woning geeft. Dit is geheel vrijblijvend. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.